halsojobb.se

Undersköterska till Lung- och allergimottagning

Är du utbildad undersköterska med många års erfarenhet inom yrket? Då är du varmt välkommen att söka till oss på mottagning för Lung- och Allergisjukdomar!

Vi erbjuder

Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss! Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som undersköterska på mottagningen har du en central roll i patientnära vård och arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska och läkare. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att utföra spirometrier, pricktester, provtagning samt andra sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på mottagning. Viss tidsbokning i TakeCare förekommer

Anställningsform: Vikariat

Tjänstgöringsgrad: 100%. Heltid mån-fre 07:30-16:00. Tillträde enligt överenskommelse.

Vår mottagningsverksamhet är belägen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Som person är du noggrann samt har ett etiskt förhållningssätt i mötet med patienter och kollegor.
Självklart delar du och arbetar efter Karolinskas värderingar Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

 • Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom sjukvård ej omsorg.

 • Lung- och allergi kompetens

 • Vana att arbeta i Take Care samt Tele Q.

 • Lung- och allergi kompetens där spirometrier och pricktester ingår.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska till Lung- och allergimottagning

Karolinska Universitetssjukhuset