halsojobb.se

logga

Undersköterska till korttidsverksamheten

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Undersköterska till korttidsverksamheten

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till korttidsverksamheten. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast.  Grundtjänst på 70 procent och därutöver erbjuds uppgång i tjänst till 100 procent.
  
Arbetsuppgifter
Hedegårdens korttidsverkasamhet har 16 platser, fördelat på två enheter, inriktning demens, rehabilitering och palliativ vård. Verksamheten arbetar utifrån biståndsbeslut och är till för personer som tillfälligtvis inte kan få sina behov tillgodosedda i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

 

Vi erbjuder ett varierande, roligt och utmanande arbete. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vi är en positiv arbetsgrupp där vi välkomnar en ny kollega.

Kvalifikationer
 Vård- och omsorgsprogrammet med fördjupningskurser i "Vård och omsorg vid demenssjukdom" samt "Äldres hälsa och livskvalitet", eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom rehabilitering är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård-och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande.

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Martina Lind, 0525-18 566 eller administratör Maher Saleh, 0525-18 181. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg senast 2020-09-27.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

 Sista ansökningsdag:

2020-09-27

 Arbetsgivare:

Tanums Kommun

 Ort:

Tanumshede

 Jobbtitel:

Undersköterska till korttidsverksamheten

 Positions:

1

 Anställningsform:

Tillsvidareanställning

 Heltid / Deltid:

Heltid

 Tjänstens omfattning:

100

 Webcruiter ID:

4286968998

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till korttidsverksamheten

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen