halsojobb.se

Om oss


Avdelning 3 vårdar patienter med kirurgiska sjukdomar inom mag/tarm, gynekologi och urologi. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet omväxlande. 


Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  


Om tjänsten


Som undersköterska har du en omvårdnande roll där du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i teamet.
Exempel på arbetsuppgifter som förekommer hos oss
såromläggningar
olika provtagningar 
hantering av olika dränage samt stomier
kontroll av vitalparametrar
dokumentation


Om dig


Vi söker dig som är van att ta eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och gärna har erfarenhet inom akutsjukvård. Vi förväntar oss att du arbetar utifrån TioHundras värdegrund som grundar sig på  trygghet, delaktighet och respekt både vad gäller patienter såsom arbetskollegorna. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
För att arbeta hos oss är du utbildad undersköterska med komplett examen alternativt sjuksköterskestuderande och har avslutat T4 samt att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Undersköterska till kortare vikariat alt. timanställning på kirurgavdelning

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb