halsojobb.se

Undersköterska till Kliniska forskningsenheten, Funktion PMI, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Ansök nu

Undersköterska till Kliniska forskningsenheten, Funktion PMI, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Är du undersköterska med erfarenhet från intensiv- eller postoperativ vård? Är du intresserad av forskning, har goda kunskaper i engelska och hanterar IT-system utan problem? Då kan du vara vår nya kollega!

Om oss
Den Kliniska Forskningsenheten (KFE) är en del av Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) i Huddinge. KFE är en ”core facility” med forskningssjuksköterskor och ett analytiskt laboratorium. Vi stöder all klinisk forskning som utförs inom Funktion PMI i Huddinge; studier initierade av enskilda forskare, multicenterstudier samt tillfälliga läkarmedelsstudier. För närvarande fokuserar forskningen vid Funktion PMI i Huddinge främst på perioperativ metabolism och nutrition samt perioperativ outcome. Forskningen utförs inom intensivvården, på operation och på vår postoperativa avdelning.

Vi erbjuder ett utmanande jobb med stor variation!

Självklart får du ta del av sjukhusets förmåner; bland annat friskvårdsbidrag, personalgym och möjlighet till annan träning via SLIF, fri öppen sjukvård och medlemskap i sjukhusets två konstföreningar som erbjuder olika aktiviteter och årlig konstutlottning.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss kommer du att:

 • Vara delaktig i studiedesign
 • Utveckla ’case report form’ (CRF)
 • Dokumentera studieresultat enligt Good Clinical Practice (GCP)
 • Utföra och stödja kliniska studier inklusive provtagning och provhantering
 • Inhämta informerat samtycke från bland andra patienter och anhöriga.

Du kommer att vara involverad i flera studier samtidigt och har ett nära samarbete med flera olika forskare.

Vi söker dig som har ett stort intresse för klinisk forskning, lätt att lära och en positiv inställning.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en lagspelare. Du samarbetar och tar egna initiativ för att nå gemensamma mål, hjälper kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Du arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du följer struktur och planering, men är också beredd och bekväm i att omvärdera och omprioritera och frångå din plan för att lösa en uppkommen situation.

Vi värdesätter att du tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs för ett bra slutresultat och ber om hjälp när du behöver.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom intensiv- eller postoperativ vård.
 • Behärskar engelska i tal och skrift
 • God datorvana inklusive goda kunskaper i Office-paketet samt vana från att använda olika IT-lösningar.

Meriterande:

 • Erfarenhet av klinisk forskning

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

 1. CV
 2. Personligt brev (frivilligt)
 3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till Kliniska forskningsenheten, Funktion PMI, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset