halsojobb.se

-->

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-16

Ansök nu

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

 

Laboratoriet för klinisk patologi och cytologi är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet och bedriver verksamhet vid Södersjukhuset, Danderyds sjukhus samt Karolinska Universitetssjukhusen i Solna och Huddinge.
Nu söker vi en undersköterska till serviceenheten på Södersjukhuset!  

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett professionellt och en trevlig arbetslag där du kommer att ingå i ett team som bestående av biomedicinsk analytiker och undersköterskor.

Om tjänsten
På servicenheten kommer du i första hand kommer du att arbeta i provinlämningen. Här kommer du att packa upp och sortera prover, assistera vid läkarutskärning, utföra hantering av färsk preparat samt hantering av kemikalier och biologiska avfall. Även ytterligare arbetsuppgifter tillkommer.

Laboratoriet är planerat enligt LEAN med bra ventilation, moderna utrustning samt ergonomisk arbetsmiljö. Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten och kvalité.

Södersjukhuset har stor produktion inom områdena bröstcancer, gastro, urologi och gynekologi.
 
Vi söker
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt.

För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för Karolinska värderingar, medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.
 
Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av labbverksamhet . Du som söker har mycket god datorvana samt god förmåga att kommunicera på svenska i så väl tal som skrift.
Meriterande: Arbetserfarenhet inom området.
 
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka iväg din ansökan redan idag.
 
 Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset