halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till intensivvården med Clinisoftansvar

Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Undersköterska till intensivvården med Clinisoftansvar

Referens nummer

2021/2409

Har du ett intresse för avancerad intensivvård och vill ha möjlighet att utvecklas inom en högspecialiserad och högteknologisk vårdmiljö?

Vi erbjuder:

Intensivvårdsavdelningen i Huddinge är en allmän intensivvårdsavdelning som vårdar patienter i alla åldrar, även mycket små barn, med bland annat kirurgiska, medicinska och hematologiska sjukdomar. Hos oss får du arbeta i en stimulerande miljö där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo, utmanande situationer med multisjuka patienter och kompetenta kollegor.

Som stöd i arbetet har vi Clinisoft som är ett informationssystem som automatiskt samlar in och sparar alla patientdata. När patienten kommer in på intensiven skrivs hen in i systemet. Den apparatur som patienten är ansluten till, exempelvis respirator eller dialysmaskiner, är i sin tur ansluten till en dator med Clinisoft.

Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om uppdraget:

Denna tjänst är delad 50/50 där du dels ansvarar för den lokala systemdriften av Clinisoft, dels arbeta kliniskt som undersköterska på intensivvårdsavdelning. 

I rollen som undersköterska kommer du i huvudsak att sköta den patientnära omvårdnaden, övervakning av vitalparametrar och mobilisering. Vi arbetar i tvärprofessionella team med ett väl utvecklat teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Detta innebär att du kommer ha stora möjligheter att utveckla dina kunskaper.

I uppdraget som Clinisoftansvarig kommer du vara en av två medarbetare som ansvarar för den lokala systemdriften av Clinisoft monitoreringssystem. Tillsammans säkerställer ni driften av systemet i verksamheten och samarbetar med andra enheter som arbetar i samma system. Ni fungerar som kontaktpersoner mellan verksamheten och Clinisoft centralt och håller er uppdaterade i utvecklingen av systemet. Ni utbildar även nyanställd personal i systemet.

När du börjar hos oss kommer får du en handledare och ett individuellt anpassat inskolningsprogram. Du får även utbildning i Clinisoft dels av din kollega som också har god kännedom om systemet, dels från Clinisoft centralt.

Vi söker dig som

 • Arbetar bra med andra människor.

 • Förblir motiverad och effektiv trots bakslag och arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

 • Förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt och är van användare av Excel.

 • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

 • har mod att agera efter sin egen övertygelse

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

 • God svenska i tal och skrift.

 • Van användare av Excel.

Meriterande:

 • Erfarenhet av intensivvård.

 • Erfarenhet av arbete i Clinisoft.


Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Sedan skickar du dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Mattias Nilsson, Kommunal

Telefon
mattias.nilsson@regionstockholm.se.se

Dela detta jobb

Undersköterska till intensivvården med Clinisoftansvar

Karolinska Universitetssjukhuset