halsojobb.se

logga

Undersköterska till Hogslätts äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-27

Ansök nu

Undersköterska till Hogslätts äldreboende

Äldreomsorgen, Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen

 

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Hogslätt demensboende. Tjänsten är
ett vikariat på 70% dag, kväll och jourtjänstgöring till 2020-12-31 med möjlighet till förlängning  Tillträde  efter överenskommelse.  Vi kan erbjuda ”uppgång i tjänst” upp till 100%.

 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårds-uppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

 

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård-och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Utbildning och/ eller erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.  Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 
 

Arbetsuppgifter
Hogslätt är ett demensboende med åtta boendeplatser.  Samplanering sker även med äldreboendet i Kville.  I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande. Arbetet kräver god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Verksamheten står inför nya utmaningar och utvecklingsarbete under kommande år. Vill du vara med oss och utveckla verksamheten för framtidens äldreomsorg, är du varmt välkommen med din ansökan. 

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Uppgång i tjänst är möjlig. Du får då på deltid stå till förfogande som vikarie på den tid du väljer själv utöver ovanstående grundtjänst. 

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Eva Tangegård, 0525-184 39 mån-tors . Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref nr  "429" senast 2020-10-27.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver
vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Hogslätts äldreboende

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen