halsojobb.se

Undersköterska till Hemtjänstgruppen Furet/Holm

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Undersköterska till Hemtjänstgruppen Furet/Holm

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. 

Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Nu söker hemtjänstgruppen Furet/Holm nya medarbetare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som undersköterska innebär att du är delaktig i det dagliga vård och omsorgsarbetet, där du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt. Dokumentation på svenska, enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt Socialtjänstlagen, är en viktig del av arbetet

Du skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål.

Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorgen.  Du har en god datorvana och har du kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone så ser vi det som meriterande. 

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. 

Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. 

Körkort för personbil med manuellväxellåda krävs för tjänsten. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tjänsten är en dag- och kvällstjänst. Tillträde - Snarast eller enligt överenskommelse
Publicerad
2020-03-20
Ansök senast
2020-04-03
Upplysningar
Emilie Andreasson
Telefon: 0722-179506
Kommunal
Telefon: 035-138070
Ansökan
Referensnummer
C36609 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi kan komma att kalla på intervju löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterska till Hemtjänstgruppen Furet/Holm

Halmstads kommun