halsojobb.se

Undersköterska till Häradsgården - Natt

Företag Trosa kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Undersköterska till Häradsgården - Natt

Arbetsplatsen

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har cirka 820 anställda. Med dryga 13 300 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se/jobbahososs 

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns att tillgodose våra äldres individuella behov av vård och omsorg, så att de ska känna trygghet och meningsfullhet. 

Just nu söker vi medarbetare till Häradsgården som är ett särskilt boende. Du kommer att arbeta inom vår demens enhet. På Häradsgården arbetar vi ständigt med utveckling av verksamheten genom kompetensutveckling och personlig utveckling. Vi har aktiviteter, underhållning, promenader m.m. med våra boende på dagarna.

 


Arbetsuppgifter

Häradsgården är en arbetsplats där ditt engagemang är viktigt för att vi ska kunna utveckla verksamheten. Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor och rehab personal. Vi har tydliga mål med individen i fokus och arbetar med BPSD (Beteende mässiga Psykiska Symtom vid Demens) för att lindra/minska beteende mässiga symtom vid demens. 

Personalen på Häradsgården är alla här för att de vill arbeta med äldre personer och för att ge dem kvalitet i vardagen. Vi arbetar med att all personal både dag som nattpersonal är ett team. Vi kommunicerar, utvecklar en bra arbetsmiljö tillsammans, har roligt på arbetet och försöker hitta på aktiviteter för att stärka vår gemenskap. 

Dina arbetsuppgifter består i att utföra de tjänster som våra brukare beviljats stöd för, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad, tvätt, städ och sociala aktiviteter. Viss dokumentation i verksamhetssystemet Treserva ingår också. För att kunna fullgöra arbetsuppgifterna med hög kvalité är vår viktigaste ledstjärna ett gott bemötande. 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av social omvårdnad samt hälso- och sjukvårdande insatser av äldre. Det är extra meriterande om du har demensutbildning eller arbetat inom demensvård. Du ska kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt ha god data- och dokumentationsvana, du ska vara strukturerad, kunna planera och prioritera, vara stresstålig, ansvarsfull med en positiv inställning till arbete. 

Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med äldre och har individen i fokus. Du ska tycka om att arbeta självständig men även arbeta i team. Ett gott bemötande är en självklarhet. Då vi arbetar med människor är det viktigt att du är lyhörd och flexibel i och att du kan ta egna initiativ. Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid dessa personliga egenskaper. 
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  
Antal platser: 1. Tillträde efter överenskommelse.


Andra uppgifter

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Varmt välkommen med din ansökan! 


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-04
Arbetsgivarens referensnummer: A859095

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb 


Upplysningar

Marie Engström Johansson
Enhetschef
0156-521 79
marie.engstromjohansson@trosa.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Häradsgården - Natt

Trosa kommun