halsojobb.se

Gottsunda/Sunnersta Hemvård

Vill du jobba med ett roligt, flexibelt och ansvarsfullt arbete samt göra skillnad? Sök då tjänsten som undersköterska till Gottsunda/Sunnersta hemvård!

Gottsunda hemvård beläget i centrala Gottsunda, en trevlig arbetsplats som utmärker sig med att vi är mångkulturella, det arbetar män och kvinnor i blandade åldrar och i olika proffessioner som tillsammans utför hemtjänst till vara brukare. Arbetet är varierande, och man måste vara flexibel, samarbetsvillig och alltid ha ett gott bemötande till såväl brukare, anhöriga och arbetskamrater.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta som undersköterska inom hemvård.

Din bakgrund
Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser även att du kan cykla. Har du körkort är det meriterande för tjänsten.

Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och du har förmågan att fokusera på rätt saker samt att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Persson, verksamhetschef, 018-727 67 47

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska till Gottsunda/Sunnersta hemvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb