halsojobb.se

Undersköterska till Fjällbacka service gruppboende

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Undersköterska till Fjällbacka service gruppboende

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Fjällbacka service gruppboende. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, där 75% utgörs tjänstgöring på enheten och 25% utgörs att du lägger dig tillgänglig i omsorgsförvaltningens bemanningsenhet. Tillträde till snarast. 

Arbetsuppgifter
Fjällbacka service äldreboende består av fyra boendeenheter, tre somatikboende och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Mittskär, Hjärterö och Linden är somatiskt inriktade avdelningar. Vi söker nu en ny medarbetare till Gruppboendet, men arbetspass kan även komma ifråga på andra avdelningar då vi nu börjat arbeta med sk samordnad bemanningsplanering. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Dokumentation i Treserva.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet med fördjupningskurser inom programmet  "Vård och omsorg vid demenssjukdom" samt "Äldres hälsa och livskvalitet", eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå.  Har du vidareutbildning i omvårdnad vid demenssjukdomar så ser vi det som särskilt meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande.

Övrigt
Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Som ”guldkant” för våra hyresgäster har vi på boendet tillgång till bland annat seniorgym, trehjulig elcykel, surfplattor och ett helt nytt solrum för gemensamma aktiviteter. För personalen har vi ett personalgym.

Du är välkommen med frågor till enhetschef Hans-Peter Johannesson, 0525-18601 eller administratör Annelie Gustafsson, 0525-18 600 eller 180 80. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref nr "479” senast 2019-11-24.

Tanums kommun använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterska till Fjällbacka service gruppboende

Tanums kommun