halsojobb.se

Undersköterska till Fjällbacka service - Äldreomsorgen

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Undersköterska till Fjällbacka service - Äldreomsorgen

Tanums kommun, med sina cirka 12 700 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Fjällbacka service, avdelning Linden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50-75%. Du kan även välja att heltidsarbete genom uppgång i tjänst. Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Fjällbacka service Äldreboende består av fyra boendeenheter, tre somatikboende och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Mittskär, Hjärterö och Linden är somatiskt inriktade avdelningar. Linden är vår minsta avdelning och har en somatisk inriktning med sju platser. Personalgruppen består av 8 personer. På Linden jobbar vi alla tillsammans för att skapa tid för gemenskap och guldkant på tillvaron. Guldkant i vardagen är en naturlig del av vårt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Dokumentation i Treserva.

 Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande. Vi ser det även meriterande om du privat har något speciellt intresseområde eller färdighet som du kan använda dig av i arbetet med att skapa guldkant i tillvaron för våra hyresgäster.

Övrigt
Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Som ”guldkant” för våra hyresgäster har vi på boendet tillgång till bl.a seniorgym, trehjulig elcykel, surfplattor och ett helt nytt solrum för gemensamma aktiviteter. För personalen har vi ett personalgym.

Du är välkommen med frågor till enhetschef Hans-Peter Johannesson, 0525-18601 eller administratör Annelie Gustafsson, 0525-18600, 18630 eller 18080. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref nr "248” senast 2019-05-20.

Tanums kommun använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Viktiga uppgifter:Annonsör:
Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Ref.nr: 2019-248
Tjänstens omfattning: upp till 100%
Tillsvidareanställning
Antal jobb: 1

Kontaktinfo:
Hans-Peter Johannesson
Enhetschef
(+46) 0525 - 18601

Dela detta jobb

Undersköterska till Fjällbacka service - Äldreomsorgen

Tanums kommun