halsojobb.se

Undersköterska till Ferlin vårdboende, plan 4, i Uppsala

Ansök nu

Undersköterska till Ferlin vårdboende, plan 4, i Uppsala

Förenade Care tog över driften av Ferlin vård- och omsorgsboende 2019-01-08 och med anledning av det söker vi nu en undersköterska som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten. Ferlin är uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  
Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande, liksom Silviasysterutbildning. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter för vård- och omsorgsboende. 

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning på dagen. Provanställning 6 månader tillämpas. 
Tjänstgöringsgrad 77 %, enligt fast schema. Helgtjänstgöring enligt schema.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636
E-post: lenag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2020-01-31
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Undersköterska till Ferlin vårdboende, plan 4, i Uppsala

Förenade Care AB