halsojobb.se

Undersköterska till enheten för hälsa, vård och omsorg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-20

Ansök nu

Undersköterska till enheten för hälsa, vård och omsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Enheten för Hälsa, vård och omsorg Socialförvaltningen Lomma kommun söker undersköterska 65.5% tillsvidare anställning natt.

Målet för brukarna som vistas på Korttidsenheten är att återta, bibehålla och/eller förbättra sina funktioner i den dagliga livsföringen. Som undersköterska på natten så ansvarar du för en god omvårdnad och omsorg för våra brukare. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Dokumentationen sker i procapita.

Du kommer att samarbeta med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och övrig omvårdnadspersonal. Arbetet bygger på stor respekt för den enskildes behov och önskan.

Placering: Korttidsenheten, Jonasgården, Bjärred

Kvalifikationer

- Omvårdnadsprogram eller likvärdig utbildning är önskvärd.

- Erfarenhet av geriatrik eller rehabilitering är meriterande.

- Datorvana.

 

Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga, självständighet, flexibilitet, initiativrikedom, förmåga att ta ansvar och fatta egna beslut samt ha ett rehabiliterande förhållningssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska.

Tjänstgöring: natt

Schema: 7 nätter på 3 veckor Arbetstid: 21.00- 07.12

Anställningens omfattning

Deltid

Ansökan

Referensnummer: 11-2019

Sista ansökningsdag: 2020-02-20

Anställning

Tillsvidareanställning

65,5 %

Kontakt

Pia Nilsson

040-641 13 11

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Undersköterska till enheten för hälsa, vård och omsorg

Lomma Kommun Socialförvaltningen