halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Ekbackens hemtjänst

Ort
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Undersköterska till Ekbackens hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg.

Nu söker vi på Ekbackens hemtjänst en ny kollega för ett vikariat som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsten är på 100% och din arbetstid kommer vara förlagd till dag, kväll och helg. På Ekbackens hemtjänst utgår vi från lokaler på Ekbackens vårdboende och bedriver hemtjänst i Ekholmen och Hjulsbro.

Arbetsbeskrivning

I Ekbackens hemtjänst arbetar du oftast själv hemma hos kunden, vilket skapar en nära relation och trevliga möten. I arbetet färdas vi med bil eller cykel mellan våra kunder. 

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att vi ser till det friska och lockar fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar, registrerar besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

Kvalifikationer

De krav vi har för dig som söker är:

  • Godkänd utbildning inom vård och omsorg 

  • Kunskap om salutogent förhållningssätt

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, eftersom det förekommer mycket kundkontakt och dokumentation 

  • God datorvana

  • Att du kan cykla, eftersom du behöver kunna ta dig runt mellan kundernas hem

För tjänsten är det också meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete eller praktik inom området

  • Erfarenhet av att dokumentera i journalsystem

  • Erfarenhet av arbetssättet IBIC

  • Medicindelegering

  • B-körkort

 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2023-08-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9709

Dela detta jobb

Undersköterska till Ekbackens hemtjänst

Linköpings kommun