halsojobb.se

Undersköterska till demensavdelning

Vi välkomnar nu dig som vill jobba med personer med demens på Förenade Care, Kopparsvanen Särskilda boende i Åtvidaberg. Tillsammans med härliga kollegor arbetar vi för att ge våra vårdtagare den hjälp de behöver, trygghet och en meningsfull tillvaro.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

I arbetet lyckas du som har en förmåga att se till varje vårdtagares behov, är noggrann och tar ansvar. Du tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse av att möta varje vårdtagare som en unik individ.

Arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarens önskan och behov med kvalitet i fokus.  Du arbetar dag- och kvällspass med att se till att vårdtagaren känner sig trygg och får stöd i vardagen. Du hjälper till med påminnelser, stöttar i det som vårdtagaren inte själv klarar och ger annan omvårdnad som behövs nattetid.

Du bidrar till en trygg vård för alla vårdtagare genom att arbeta både självständigt och ihop med kollegor. Du ger läkemedel och därför har du nytta av att tidigare jobbat utifrån delegation enligt HSL. Kommunikation och dokumentation ger säker omvårdnad så du som jobbar hos oss behöver ha goda kunskaper i svenska och en datorvana. Du som tidigare mött personer med demenssjukdomar har en fördel i arbetet eftersom det kräver ett speciellt bemötande.

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning till undersköterska krävs för tillsvidareanställning i företaget, men du som utbildar dig välkomnas också att söka som vikarie.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service.

Kopparsvanen drivs av familjeföretaget Förenade Care och ligger i Åtvidaberg utanför Linköping. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. Två av dessa avdelningar är inriktade på demens. På demensavdelningen arbetar 3 personer dagtid och 2 personer kvällstid. Vardagar finns även en kökspersonal på varje avdelning som lagar alla måltider från grunden. Kopparsvanen är ett modernt nybyggt och nyrenoverat äldreboende med vacker utemiljö.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på vårdtagarnas välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Arbetstid dagar och kvällar vardag/helg enligt schema. 
Vi tillämpar provanställning 6 månader som övergår i tillsvidareanställning.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

September 2021 eller enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2021-08-30, men ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan!
 

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef

Josefine Olaisen Lundh

josefineol@forenadecare.com

 

Enhetschef

Susanna Radford

susannar@forenadecare.com

 

ADRESS

Kopparsvanen

Ingatorpsvägen 4C

597 43 Åtvidaberg

 

Arbetsgivare:

Förenade Care AB

Höjdrodergatan 19

212 39 Malmö

 

Vårt motto är

Omtanke – Vänlighet – Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

 

Dela detta jobb

Undersköterska till demensavdelning

Förenade Care AB