halsojobb.se

Förebyggande & jour Dagverksamhet

Vill du arbeta i en grupp som ser till individens behov och som arbetar utifrån de fyra hörnstenarna för hälsosamt åldrande: social samvaro, fysisk aktivitet, meningsfullhet/vara behövd, goda matvanor? Då är Dagverksamheten något för dig.

Dagverksamhet Klubb Orstenen vänder sig till personer över 65 år med demensdiagnos. Dagverksamhetens uppdrag är att möjliggöra kvarboende samt avlasta vårdande anhörig, genom att bland annat ge brukaren möjlighet till individanpassade aktiviteter, socialt umgänge och fysisk aktivitet.

Ditt uppdrag
Du ska ge stöd och god omvårdnad utifrån brukarens behov. I undersköteskerollen ingår att arbeta som kontaktman för en eller flera kunder, hålla i ankomstsamtal och vid behov delta i vårdplanering. Ha kontakt med och ge stöd till vårdande anhöriga. Som medarbetare förväntas du delta aktivt i förändringsarbete och bidra till ett gott arbetsklimat. Du arbetar under Socilatjänstlagen och Hälso-och sjukvårdslagen. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Är du undersköterska med eftergymnasial utbildning i demenskunskap, gärna Silviasyster eller demensvårdsutveckarutbildning ses det som meriterande för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom. Det är även meriterande om du har erfarenhet av rehabiliterande arbetssätt med brukarens möjligheter i fokus, är väl förtrogen med ett jagstödjande och salutogent förhållningssätt samt kan använda remenicens och validering som redskap i kontakt med brukare. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Det är önskvärt om du har god datavana och kunskaper i Siebel.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Olsson biträdande verksamhetschef, 018-727 54 88

Facklig företrädare:
Kommunal, 018-727 24 45

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska till dagverksamheten

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb