halsojobb.se

Undersköterska till Cytologilaboratoriet/Punktionsmottagningen, Solna

Om oss
Klinisk patologi och cancerdiagnostik ingår i Medicinsk Diagnostik Karolinska. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover per år. Här arbetar olika yrkeskategorier i ett nära samarbete.

Om tjänsten
Tjänsten är förlagd till punktionsmottagningen samt cytologilaboratoriet i Solna. Cytologisektionen i Solna har en tonvikt på punktionscytologi med en stor punktionsmottagning som har öppet dagtid, måndag till fredag.

Hos oss finns en variation av patienter och provtyper samt stor komplexitetsgrad av fallen. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna.

Arbetsuppgifterna är stimulerande med stor variationsgrad och innefattar allt från att assistera läkare vid punktioner, hantera patientbokningar i TC på mottagningen samt laborativt arbete med omhändertagande av färskt cytologiskt material, preparering och färgning av detsamma till mer administrativa uppgifter såsom receptionsarbete.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom både laboratorieverksamheten och samtidigt jobba nära patienter. Du är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ödmjuk inför att varje patient är unik och att du har en empatisk förmåga. Du kan arbeta stabilt och metodiskt även vid arbetstoppar. Slutligen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att arbeta i team tillsammans med övriga kollegor.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
- Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
Meriterande:
-Tidigare erfarenhet av att jobba på mottagning.
-Erfarenhet av TakeCare.
-Erfarenhet av laboratorium.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska till Cytologilaboratoriet/Punktionsmottagningen, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset