halsojobb.se

Undersköterska till Berzelius äldreboende

Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Undersköterska till Berzelius äldreboende

Beskrivning av verksamheten

Förenade Care driver Berzelius äldreboende på uppdrag av Mölndals Stad. Berzelius omfattar totalt 67 lägenheter på tre plan fördelade på åtta boendeenheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom

På Berzelius finns ett Aktivitetscentrum som riktar sig till både boende och pensionärer utifrån samt en restaurang som lagar maten till boendet och är öppen för allmänheten. Restaurangen drivs i annan (privat) regi.

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör, lokalvårdare och vaktmästare. Verksamhetens ledningsgrupp består av verksamhetschef och två gruppledare med högskoleutbildning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen. Meriterande är vidareutbildning inom demensomsorg. Som person är du positiv, ansvarstagande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. 

Du sätter alltid vårdtagaren i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

Krav: Undersköterskeutbildning

Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde Enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag Ansökningar behandlas löpande.

Kontaktperson:

Joanna Nikola, Verksamhetschef

Mobil: 0739-015714

UTDELNINGSADRESS

Terrakottagatan 1A

 POSTNUMMER

43142

 POSTORT

Mölndal 

KOMMUN

Mölndal

LÄN

Västra Götaland

Dela detta jobb

Undersköterska till Berzelius äldreboende

Förenade Care AB