halsojobb.se

-->

Undersköterska till Barnradiologi

Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Undersköterska till Barnradiologi

Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten med barnet i centrum. 

Om tjänsten
Att arbeta hos oss förutsätter ett bra bemötande och empatiskt förhållningssätt, oavsett situation, baserat på personlig mognad och flexibilitet. I det vardagliga arbetet ställs det stora krav på bedömnings- och prioriteringsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.  

Vi söker 
Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet som är strukturerade i sitt arbete, initiativtagande och skicklig på att organisera sitt arbete. Större delen av arbetet är av administrativ karaktär.
 
Du som söker ska klara av att ta en ledande roll när situationen kräver det och är duktig på att kommunicera i mötet med patienter och anhöriga. Du ska ha en vilja att lära och utveckla både dig själv och verksamheten.

Du skall kunna skapa goda relationer och ha god samarbetsförmåga - kunna arbeta både självständigt och i team - ha stor initiativförmåga - vara noggrann, ansvarskännande och intresserad av verksamhetsutveckling - samt ha ett positivt sinnelag.
 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården. 
 
Kvalifikationer  
Vi söker en undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård, gärna också med erfarenhet från radiologisk verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbete med barn är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Slutbetyg från undersköterskeutbildning

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset