halsojobb.se

-->

Undersköterska till Barnortopedmottagningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Ort
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Undersköterska till Barnortopedmottagningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vill du arbeta med Barnortopedi? Välkommen att söka till oss! Vi söker dig barnspecialistundersköterska eller undersköterska med erfarenhet av barnsjukvård till Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Barnortopedmottagningen.

Vi erbjuder 
Vi söker dig barnspecialistundersköterska eller undersköterska med erfarenhet av barnsjukvård till vår Barnortopediska mottagning på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Vi vårdar barn mellan 0-18 år bland annat för utredning och behandling av frakturer, instabila höfter, knäskador, klumpfot och sårskador m.m.

Hos oss blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella team, där vi sätter barnet och familjen först! Vårt mål är att varje arbetsdag ska kännas rolig och meningsfull!

Om tjänsten
Anställningen är ett tidsbegränsat vikariat med stor möjlighet till förlängning och tillsvidaretjänst. Tillträde sker så fort som möjligt enligt överenskommelse. Vi ordnar individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet och enheten anordnar kontinuerligt utbildningar efter personalens behov. En viktig del i arbetet är att skapa trygghet för barnen och deras närstående. Därför behöver du förmågan att uppmärksamma och se till varje barns speciella behov. Vi värdesätter din sociala kompetens högt.

Vi söker dig som:

  • har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter

  • sätter patienten i centrum

  • är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ

  • har goda kommunikationsfärdigheter för barn i alla åldrar

  • är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska med examen från Vård-och Omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens. Erfarenhet av akutsjukvård. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Meriterande: Utbildad barnspecialistundersköterska. Erfarenhet av barnortopedisk vård. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Bevis om kompetens 

Vänligen notera att din ansökan inte är giltig förrän du bifogat ditt betyg.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Undersköterska till Barnortopedmottagningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset