halsojobb.se

-->

Undersköterska till barnoperation Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Nya Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Undersköterska till barnoperation Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Nya Karolinska Solna

 

Vi erbjuder  
Om du vill ha en utvecklande, lärorik och stimulerande arbetsplats så är Barnoperation det rätta stället!

Som undersköterska på Barnoperation ingår du i ett multiprofessionellt team där barnet är i centrum. Vi är en dygnet runt-verksamhet och opererar inom följande områden;Kirurgi, Neuro, Ortopedi, Urologi, ÖNH, Plastik, Trauma, ECMO samt Rygg. Verksamheten har både elektiv och akut operationsplanering och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO.
 
Att arbeta på en operationsavdelning innebär stort ansvar och kräver engagemang, lyhördhet och noggrannhet. Det sker ett ständigt pågående lärande för alla som arbetar här och vi ser fram emot att du blir en av oss.

Vi erbjuder  individuell schemaplanering och ett bra arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka.
 
Om tjänsten
Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en operationsavdelning kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad inte bara för patienten utan för hela familjen. Ingen dag är den andra lik.

Du är operationssjuksköterskans högra hand, en länk mellan det sterila och det osterila på operationssalen och hanterar högteknologisk medicinsk apparatur samt är en del av teamet under operationen.

Tjänsten är inledningsvis en timanställning motsvarande 100 % och avser tidsperioden 20200301-20201231, med möjlighet till förlängning.
 
Vi söker 

  • Dig som är positiv och engagerad  med god kommunikationsförmåga
  • Dig som gillar att arbeta i team och gillar samarbetet med läkare, specialistsjuksköterskor och undersköterskor
  • Dig som tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av
  • din flexibilitet
  • Dig med god attityd och stort lösningsfokus
  • Dig med förståelse för vår vision" Patienten först" samt våra värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. 

Låter detta utmanande så kom till oss, vi är villiga att lära Dig allt vi kan!
 
Kvalifikationer 
Undersköterska med erfarenhet från akutsjukvården, erfarenhet från arbete på operationsavdelning är meriterande. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och trivas med en omväxlande arbetsdag. Du kan prioritera och hantera tempoväxlingar på ett adekvat sätt. Du ska känna dig bekväm i att använda en dator som ditt arbetsverktyg på operationssalen och ha intresse för medicinteknisk apparatur.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till barnoperation Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Nya Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset