halsojobb.se

-->

Undersköterska till Barnakutmottagningen, Huddinge

Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Undersköterska till Barnakutmottagningen, Huddinge

 

Astrid Lindgrens Barnsjukhus!
Du som är undersköterska och intresserad av akut Barnsjukvård, kom till oss på Barnakutmottagningen i Huddinge. Vi som arbetar här är ett bra kompetent gäng som vill göra akutbesöket hos oss för barnet/ ungdomen och dess vårdnadshavare till en så pass bra upplevelse som det går. Vi arbetar i multiprofessionellt team kring patienten, för att alla ska bidra med sin specifika kompetens.

Om tjänsten
Vi tar emot barn/ ungdomar 0- 18 år dygnet runt, framförallt medicinska åkommor. Som undersköterska hos oss är du en del av teamet. Du ansvarar för att ta vitalparametrar, observera och vidarebefordra dina iaktagelser samt dokumentera. Inskoning på cirka 3 veckor. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi har nya fina moderna lokaler sedan några år, på K41-43. Du som arbetar hos oss har en veckoarbetstid på 34,2 timmar/vecka. Schemat medför helgtjänstgöring varannan helg samt cirka tre kvällspass i veckan.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi söker
Dig med erfarenhet av akutsjukvård, samt gärna barnsjukvård. Du ska vara noggrann och bidra till god stämning, vara positiv och vilja vara delaktig i förbättringsarbete. I arbetet med patienter och kollegor krävs att du är serviceinriktad. Obs att arbetstiden ligger dels på kvälls- och helger, samt dagtid.

Kvalifikationer
Krav:

  • Godkänd undersköterskeutbildning.
  • Erfarenhet av akutsjukvård.

Meriterande:

  • Erfarenhet av barnsjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Utbildningsbevis

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till Barnakutmottagningen, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset