halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till avdelning 98, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-01-20

Ansök nu

Undersköterska till avdelning 98, Danderyds sjukhus

Undersköterska till avdelning 98, Danderyds sjukhus

Avd 98 är en vårdavdelning inom verksamhetsområde internmedicin och infektion.På avdelningen vårdas, i majoritet den äldre patienten oavsett diagnos, med palliativa vårdbehov i tidig och sen fas.Avdelning 98 är den första och enda avdelningen inom akutsjukvården i region Stockholm som har denna unika profil och vi är stolta över det arbete vi gör och vilken viktig funktion vi fyller inom akutsjukvården.

Vårt anställningserbjudande

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från övriga verksamhetsområden inom sjukhuset, vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med många olika sjukdomstillstånd, akuta såväl som kroniska. Våra patienter har ett palliativt vårdbehov i både tidig och sen fas. Vi arbetar utifrån palliativt förhållningsätt där syftet med vården är att förbättra livskvaliteten för patient och närstående med fokus på tidiga samtal och planering av den fortsatta vården. Arbetet på avdelningen bygger på ett tydligt teamarbete där alla professioners samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vårdens utformning.

Arbetsbeskrivning

Din roll som undersköterska består av varierande uppgifter utifrån vårdtagarens behov. Du har en central roll då du är den som oftast arbetar närmast patienterna och dess närstående och först ser och upptäcker förändringar. Det gäller att se varje människa som unik – att se, lyssna, höra och vara lyhörd. Ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningsätt där du utför omvårdnad tillsammans med sjuksköterska, patient och närstående utifrån ett helhetsperspektiv. Då många av våra patienter vårdas i livets slutskede kommer ditt arbete även bestå i att vara ett stort stöd för närstående.

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning med några års erfarenhet inom akutsjukvård och/eller palliativ vård. En specialistutbildning inom palliativ vård är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Då god palliativ vård handlar om ett bra teamarbete är egenskaper som god samarbetsförmåga, prestigelöshet och flexibilitet viktiga. Vi ser gärna att du arbetat en längre tid i vården, samlat på dig erfarenhet och att du känner dig trygg i rollen som undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning
  • Dag/kväll med tjänstgöring 2 av 5 helger
  • Vi tillämpar individuell schemaläggning
  • Individuellt anpassad inskolning
  • Interna/ Externa föreläsningar
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Publicerad den 21 december 2021

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Undersköterska till avdelning 98, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB