halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Äppelvägen demens

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga Kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som driva av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi på det moderna äldreboendet Äppelvägen i Färjestaden söker nya medarbetare. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet. Just nu går vi in i en ny styrmodell- Tillitsbaserad ledning och styrning. Ambitionen är att det ska göra att de som driver verksamheten framåt är de som arbetar närmast våra omsorgstagare. Våra idéer ska förbättra verksamheten. Hoppas du vill bli vår nya kollega! Vi är ett bra gäng som jobbar på våra fyra demensavdelningar, där vi brinner för att skapa en så bra demensomsorg som möjligt.

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetet består av att engagera, uppmuntra och motivera till en välfungerande vardag med respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Vi ska ge den enskilde förutsättningar att uppnå de mål som tas fram i genomförandeplanen med den enskilde. Vi arbetar även med HSL -uppgifter på delegation.

Vi uppskattar nya idéer och framåtanda. Vi vill tillsammans arbeta för att bli ett ännu bättre äldreboende där våra omsorgstagare trivs. Som undersköterska måste du vara flexibel och kunna anpassa arbetssättet utifrån de behov som finns eller uppstår i det direkta arbetet med de boende och inom arbetsgruppen.

Tjänsten innebär en heltidsanställning i grunden, med möjlighet att söka ner i tjänstgöring varje kalenderår.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha utbildning motsvarande undersköterskekompetens. Erfarenhet av demensomsorg är av stor vikt. Erfarenhet av schemaläggning alternativt intresse för schemaläggning är meriterande.

Personlig lämplighet har stor betydelse för att lyckas med arbetet. Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Intervjuer hålls löpande så vänta inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde efter överenskommelse.

Referensnummer: C72025

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Äppelvägen demens

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg