halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Äldreboende i Norrköping

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Undersköterska till Äldreboende i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Albrektsvägen 153 i Norrköping.

Albrektsvägen 153 är ett vårdboende i centrala Norrköping. Verksamheten startades 2018 av nuvarande entreprenör A&O Ansvar och Omsorg AB på uppdrag av Norrköpings kommun. Enheten har 88 platser fördelat på 44 demens och 44 särskilda boendeplatser. På varje våning finns 2 dubbelrum för möjlighet till parboende.

Boendet är byggt i fyra plan. Lägenheterna har en boendedel, ett pentry och ett hygienutrymme. Alla lägenheter har en egen balkong. I gemensamhetsutrymmen finns det tillgång till stora, inglasade balkonger. Det finns en innergård där utevistelse är avsedd för boendes bruk samt en träffpunkt med dagliga aktiviteter.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Albrektsvägen kontakta: Bitr. verksamhetschef Susanne Lindell-Salmikangas Mail: Susanne.lindell@ansvarochomsorg.se Telefon: 0723-000901

 

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Äldreboende i Norrköping

A&O Ansvar och Omsorg