halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska Sömnlaboratoriet

Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Undersköterska Sömnlaboratoriet

Referens nummer

2021/2416

Vi erbjuder
Hos oss på ÖNH Sömnlaboratoriet får du ett självständigt och varierande arbete. Vi tar emot både barn och vuxna i behov av avancerad utredning för sömnstörning som exempelvis snarkningar eller sömnapné. Är du tekniskt intresserad, lösningsfokuserad och har erfarenhet att arbeta med barn passar denna tjänst dig.

Om tjänsten
Du kommer ha din huvudsakliga arbetsplats på vårt sömnlaboratorium som är placerad parallellt med ÖNH slutenvårdsavdelning. Mellan sömnlaboratoriet och vårdavdelningen samarbetar man vid behov. Som undersköterska arbetar du tillsammans med en kollega och ni utför sömnundersökning på två barn och en vuxen per natt. Patienterna kommer på förbokade tider under kvällen och du förbereder, tar emot patienterna, informerar om undersökningen samt kopplar på utrustningen. När uppkopplingen är klar så övervakar ni undersökningen via monitorer och dataskärm.  Arbetstiderna är mellan 20-07 enligt ett fast rullande schema på 79%.

Krav
Utbildad undersköterska, gymnasieskolans vård och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård och omsorgsprogrammet. Svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande
Barnspecialistundersköterskeutbildning, eller tidigare erfarenhet av att arbeta med barn.

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, kunna bemöta patienter, närstående och kollegor på ett positivt sätt. Du bör vara trygg i din roll som undersköterska och vara van att arbeta med barn.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Betyg från undersköterskeutbildningen
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Bevis om specialistkompetens 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska Sömnlaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset