halsojobb.se

Undersköterska/sommarvikarie till Karlslunds vårdboende

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Undersköterska/sommarvikarie till Karlslunds vårdboende

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Adium Omsorg AB är en del av Förenade Care. Företaget driver Karlslunds vårdboende på uppdrag av Ängelholms kommun. 
Karlslunds vårdboende har 40 lägenheter fördelat på 4 avdelningar och är beläget i norra delen av Ängelholm. Det finns hållplats med bussförbindelse till och från järnvägsstationen. Arbetsgruppen består av 39 engagerade och duktiga medarbetare som arbetar i teamsamverkan för att ge de boende en bra tillvaro, en bra hälsa och ett tryggt liv.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Lyhördhet, Engagemang, Vilja och Ansvar. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
I ditt arbete på Karlslunds vårdboende ska den boende ges möjlighet att leva och bo självständigt under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. De insatser som ges av våra medarbetare ska leda till att den boende får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Insatserna ska bygga på respekt för den enskildes vilja, integritet och tillgodose behoven av kontinuitet och säkerhet vid utförandet. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på vårdboende planera och utföra kvalificerat vård och omvårdnadsarbete. Du ska tillgodose kundens individuella behov av omsorg och service i den egna lägenheten på vårdboendet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. Din arbetsmiljö är den boendes hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje individs integritet och självbestämmande. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha god datorvana.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetet kräver att du har förmågan att anpassa ditt arbete efter olika boendes behov och situation. Du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är positiv till att arbeta med förändringar och är flexibel. Din förmåga till initiativtagande är hög och du är observant på vad som behövs göras.
Ditt bemötande är respektfullt och inkännande mot de boende, anhöriga, närstående samt kollegor och du behöver ha en god social kompetens för att möta olika situationer i ditt arbete. 

KVALIFIKATIONER 
Utbildningsnivå: Gymnasial utbildning med inriktning Hälso- och sjukvård (meriterande)
Arbetslivserfarenhet: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende, 1-2 års erfarenhet (meriterande)
Kompetenser: Äldreomsorg (meriterande), Sjukhem/särskilt boende (meriterande)

KRAV 
B-körkort är ett krav då transporter ingår i arbetet.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställning
 
LÖN 
Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar kommer att behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Britt-Marie Nordström Verksamhetschef
Tel: 0703-970 609
E-post: britt-marien@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Karlslunds vårdboende, Karlslundsgatan 2, 262 44 Ängelholm

Dela detta jobb

Undersköterska/sommarvikarie till Karlslunds vårdboende

Förenade Care AB