halsojobb.se

Undersköterska sommarvikariat till Kirurgavdelning 15A, Sundsvall

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska sommarvikariat till Kirurgavdelning 15A, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi undersköterskor till Kirurgavdelning 15A i Sundsvall inför sommaren!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kirurgavdelning 15A har i nuläget 12 vårdplatser fördelade på två sektioner. Specialiteterna är kolorektalkirurgi och övre gastrointestinalkirurgi. I sektionerna arbetar man i nära samarbete med undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och läkare utifrån personcentrerad vård. Vi har på avdelningen en fördelning på 50/50 mellan sjuksköterskor och undersköterskor. Under sommaren slås vi ihop med avd 15B som har en inriktning mot urologi, kärlkirurgi och öron/näsa/hals. Totalt har vi då 24 vårdplatser.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Kirurgavdelning 15A, är vårt mål att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få vara delaktig i enhetens utvecklingsarbeten.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som undersköterska. Du tjänstgör varrannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande är om du har undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård. Meriterande är även tidigare erfarenhet från somatisk vård och/eller kirurgisk erfarenhet. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift . Du som söker är en trygg, stabil och noggrann person. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du har en god samarbetsförmåga. För dig är kvalitet på arbetet viktigt.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agnetha Lampinen-Jonsson

Enhetschef

Telefon: +4660181542

E-post: agneta.jonsson.lampinen@rvn.se

Sadije Seljmani

Kommunal Västernorrland

E-post: sadije.seljmani@rvn.se

Dela detta jobb

Undersköterska sommarvikariat till Kirurgavdelning 15A, Sundsvall

Region Västernorrland