halsojobb.se

Undersköterska sommarvikariat till Gyn/Förlossning/BB, Ö-vik

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska sommarvikariat till Gyn/Förlossning/BB, Ö-vik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Kvinnosjukvården i Örnsköldsvik arbetar läkare, barnmorskor och undersköterskor i ett nära samarbete. Hos oss har vi en mindre BB/Gyn/Förlossningsavdelning med ca 700 förlossningar/år, vi har fyra förlossningssalar och sex vårdplatser. Vi har både gynekologiska patienter och för-och eftervård obstetriska patienter. Vi tar förlossningar från graviditetsvecka 32. Hit kommer du till en fin och familjär arbetsplats med god stämning och atmosfär.

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta med patienten i fokus? Vill du ha ett varierande arbete i sommar där du får ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med allmän omvårdnad av patienter under förlossning och eftervård samt våra gynekologiska patienter. Du assisterar barnmorska vid förlossning, sköter patientköket, städning av patientsalar och sedvanligt avdelningsarbete. Dag- kväll- och nattjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, har du akutsjukvårdsinriktning är det meriterande. Meriterande är även fördjupning inom sjukvård med t.ex. barnundersköterskeutbildning eller erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat.

För att trivas hos oss tror vi att du är kommunikativ och förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och du är van att ta egna initiativ. Vidare bidrar du till ett gott arbetsklimat och har lätt för att samarbeta med andra samt att du tar eget ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Urvalsrbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman

Enhetschef

Telefon: 073-8020700

Mobiltelefon: 073-8020700

E-post: susanne.forsman@rvn.se

Jessica Arcordh

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089194

E-post: jessica.arcordh@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

Undersköterska sommarvikariat till Gyn/Förlossning/BB, Ö-vik

Region Västernorrland