halsojobb.se

Undersköterska, sommarvikariat, Strokeavd 25 B, Sundsvall

Ort
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Strokeavd 25 B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Strokeavdelning 25 B i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.
Avdelningen är till viss del en akutavdelning, med inriktning mot stroke och neurologi patienter. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped. På vår avdelning har vi en fin sammanhållning. Tillsammans arbetar vi för att patienterna som kommer till oss skall få bästa möjliga vård.
Vi arbetar varannan helg och har rotationsschema dag/kväll eller natt.

Vi söker nu vikarierande undersköterskor för sommaren 2021!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på avdelningen ansvarar patienternas omvårdnad, venprovtagning, blodtryckskontroller. I samarbete med sjuksköterskan planeras patientvården och du som undersköterska är en del i teamet runt patienten. Du skall dokumentera i journalen de åtgärder du gjort.
Fallrisk och svaljbedömningar är viktiga på vår avdelning och dessa görs i samverkan med sjuksköterska.
Vi tar också emot akuta strokelarm så kallade "rädda hjärnan larm", där du som undersköterska kan vara en del i det akuta omhändertagandet av patient med strokesymtom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande och har vana att arbeta på vårdavdelning. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. För rollen krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Meriterande är fördjupning inom sjukvård, gärna med inriktning mot stroke eller neurologi.

Som person är du självgående och kan på egen hand strukturera och driva ditt arbete. Du har ett gott omdöme då du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är tillmötesgående i ditt bemötande, trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Hellman

Enhetschef

Telefon: 060-181648

E-post: elisabeth.hellman@rvn.se

Maria Berggren

Kommunal Västernorrland

Telefon: 060-181645

Dela detta jobb

Undersköterska, sommarvikariat, Strokeavd 25 B, Sundsvall

Region Västernorrland