halsojobb.se

Undersköterska, sommarvikariat, Hjärtmottagningen, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Hjärtmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hjärtmottagningen ansvarar för utredning, behandling och uppföljning av patienter med hjärtsjukdomar, vård av patienter med syrgasbehandling samt via AK-verksamheten behandling av patienter med antikoagulantia. Här finns en provtagningsenhet. Läkare, sjuksköterskor och undersköterska arbetar i samverkan för att ge vård till våra patienter.

Nu söker vi vikarierande undersköterskor för sommaren 2021!

Arbetsuppgifter

Hos oss finns ett självständigt arbete med ansvar för egna arbetsuppgifter och gemensamt med kollegorna ansvar för enhetens alla arbetsuppgifter. Vi erbjuder inskolning och internutbildning för att klara de arbetsuppgifter du har som sjuksköterska hos oss.
Vi arbetar dagtid måndag till fredag.

Vi söker undersköterskor som vill prova arbeta på Hjärtmottagning under sommaren. Blodprovstagning, Ekg-tagning, kalla till provtagningsbesök, förbereda och assistera vid läkarmottagning, sköta hygien, service- och materialvård på enheten. Arbete med liknande uppgifter på Klinisk fysiologi kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du minst 2 års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av provtagning ses det som meriterande för vikariatet. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper och förmåga att lära dig arbeta i nya applikationer.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är noggrann i ditt arbete och anstränger dig för att leverera med ett gott resultat. Du arbetar bra tillsammans med kollegor, är tillmötesgående och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Maria Löjdström

Enhetschef

Telefon: 073-275 33 71

E-post: maria.lojdstrom@rvn.se

Dela detta jobb

Undersköterska, sommarvikariat, Hjärtmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland