halsojobb.se

Undersköterska, sommarvikariat, Hematologen avd 2, Sundsvall

Ort
Utgår

2021-03-15

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Hematologen avd 2, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hematologen tillhör länsverksamhet medicin, hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, paramedicinare, lokalvårdare.

Nu söker vi undersköterskor till vår verksamhet inför sommaren 2021!

Arbetsuppgifter

Att vara undersköterska hos oss på Hematologen, avdelning 2, är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är omvårdnad på flera olika nivåer då vi har stor variation på sjukdomstillstånd. Vi fokuserar på rehabilitering och mobilisering och har ett nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Utöver allmän omvårdnad är det mycket fokus på provtagningar, sårvård, infektionsbekämpning med mera.

Som undersköterska arbetar du nära din sjuksköterska men är även med och assisterar våra läkare vid flera typer av undersökningar så som benmärgs- och lumpalpunktioner. Våra hematologiska patienter kräver täta kontroller och det är viktigt att vara uppmärksam på förändringar i mun, hud, kosthållning med mera. Mycket fokus ligger på bland annat nutrition och aktivitet eftersom att det är en viktig del i infektionsvård och cancerbehandling. Vi har både planerade inläggningar för behandling men tar även emot akuta patienter dygnet runt, då både från hemmet och via akutmottagning. På Hematologen eftersträvar vi en patientfokuserad vård och utgår från teamarbete där alla, inklusive patienten, har en viktig roll. Arbetstiden är förlagd under dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande är inriktning akutsjukvård. Även erfarenhet från hälso- och sjukvård anses meriterande. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och tillsättning, så ansök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Nordin

Enhetschef

Telefon: +4660181304

Mobiltelefon: 073-2703253

E-post: annette.nordin@rvn.se

Henriette Eriksson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: henriette.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

Undersköterska, sommarvikariat, Hematologen avd 2, Sundsvall

Region Västernorrland