halsojobb.se

Undersköterska sökes till Kopparsvanens äldreboende, Åtvidaberg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-07

Ansök nu

Undersköterska sökes till Kopparsvanens äldreboende, Åtvidaberg

OMRÅDE

Hälso- och sjukvård.

YRKESINRIKNING

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med specialistutbildning inom äldreomsorg, demensvård/Silviasyster. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov samt är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även ha datorvana.

Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som verksamheten har satt upp.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver, på uppdrag av Åtvidabergs kommun, Kopparsvanen som är ett särskilt boende för äldre.

Boendet har 20 st demensplatser uppdelade på två avdelningar och 53 st platser uppdelade på 5 avdelningar för personer med somatiskt omvårdnadsbehov.

På Kopparsvanen finns en kökspersonal på varje avdelning som lagar mat från grunden. Köken erbjuder god och näringsriktig hemlagad mat.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitét. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto:

Omtanke – Vänlighet – Service.

Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga omvårdnadsuppgifter för undersköterskor på äldreboende.

KVALIFIKATIONER

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

ERFARENHET KRÄVS

Ja

KRAV

Svenska språket i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas, schemalagd arbetstid dag/kväll och helg. Olika tjänstgöringsgrader kan erbjudas.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

OMFATTNING

Deltid

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef

Josefin Hultgren

josefinh@forenadecare.com

Gruppledare

Susanna Radford

susannar@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS

Kopparsvanen

Ingatorpsvägen 4C

597 43 Åtvidaberg

POSTNUMMER

597 43

POSTORT

Åtvidaberg

KOMMUN

Åtvidaberg

LÄN

Östergötland

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till Kopparsvanens äldreboende, Åtvidaberg

Förenade Care AB