halsojobb.se

Undersköterska sökes till hemtjänsten

Företag Trosa kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-24

Ansök nu

Undersköterska sökes till hemtjänsten

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare. 

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra äldres individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

UPPDRAG

Hemtjänsten i Trosa kommun är inne i en intensiv fas av utvecklingsarbete och söker ny erfaren medarbetare med stor flexibilitet som vill arbeta i en föränderlig verksamhet. Våra brukare bor på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung. För att ta oss runt mellan skog, hav och ängar använder vi tjänstebil eller tjänstecykel.

Arbetsuppgifterna grundar sig på beslut av biståndshandläggare och består av både social och medicinsk omvårdnad. Vissa arbetsuppgifter utförs på delegation av sjuksköterska. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner.

KOMPETENS

Vi söker dig som har/är:

  • utbildad undersköterska
  • erfarenhet av social omvårdnad
  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
  • god data- och dokumentationsvana
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:

  • vana att få delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal
  • arbetat med människor med demensdiagnos
  • dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap
  • dokumenterad erfarenhet av individuella genomförandeplaner

Du ska visa intresse och förståelse för andra människor. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidra till en god stämning och laganda.

För dig är det självklart att följa givna instruktioner och riktlinjer, för en säker och trygg omvårdnad.

Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad. Du visar respekt till kulturella och religiösa skillnader. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

ÖVRIGT

Frågor kan besvaras av: Jessica Wofenstein v. 26-28 och 33, Madeleine Åkerlund v. 29-30,  Catarina Lindgren v. 31
Intervjuer kommer tidigast att påbörjas efter 18 augusti.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

VILL DU VETA MER?

Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i. 

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME). 
 

Kontakt:
Jessica Wolfenstein, Enhetschef hemtjänsten
0156-52098
Jessica.Wolfenstein@trosa.se

Catarina Lindgren, HR-kosult, Personalenheten
0156-52069
Catarina.lindgren@trosa.se

Madeleine Åkerlund, Enhetschef hemtjänsten
0156-52063
madeleine.akerlund@trosa.se

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till hemtjänsten

Trosa kommun