halsojobb.se

Undersköterska sökes till Björklinge hemvård

Beskrivning av verksamheten:

Förenade Care, Uppsala hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Björklinge centrum och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter: 

 Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete, servicearbete utifrån vårdtagarens önskan och beviljat bistånd med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagaren i centrum.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg.

Krav: 

Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem. Du behöver ha körkort och kunna cykla.

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet: 

 Dag, kväll och helg. Tillsvidare

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Lön: 

 Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdatum:

2021-10-24

Ansökningar behandlas löpande

Kontaktperson: 

 Enhetschef Tina Riddersdal  

 076-1049740   

 tinar.uppsala@forenadecare.com

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till Björklinge hemvård

Förenade Care AB