halsojobb.se

Undersköterska sökes till Bellevue Särskilda Boende

Företag Ystads Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-15

Ansök nu

Undersköterska sökes till Bellevue Särskilda Boende

Om arbetsplatsen

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet. Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Bellevue särskilda boende består av 58 enrumslägenheter med varierande storlek och utseende. Boendet ligger i två plan och är beläget norr om centrum i ett idylliskt vackert område. Bellevue har en stor trädgård som är anlagd med bra promenadstråk, där alla sinnen hos besökaren ska stimuleras, utan trafik runt hela huset.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att bevara och utveckla brukarens egna resurser utifrån ett salutogent synsätt. De biståndsbedömda insatserna består av personlig omvårdnad, städ, måltidsinsatser, ledsagning etc. samt HSL-delegerade arbetsuppgifter så som läkemedelshandräckning. Du ska tillsammans med brukarna upprätta handlingsplaner. Även ska du bidra till att skapa en trivsam atmosfär för brukarna. Tunga lyft kan förekomma och ensamarbete förekommer. 

Bellevue särskilda boende söker en undersköterska med vana att arbeta med demenssjuka. Samarbete mellan avdelningar på Bellevue förekommer, så flexibilitet är av vikt hos dig som söker. Du kommer att arbeta dagar och kvällar enligt ett rullande schema. Tjänsten är på 70 %, möjlighet att öka sin tjänstgöringsgrad finns då vi befinner oss i ett heltidsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Det är ett krav med tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning.

Med din tidigare erfarenhet har du en trygghet i din yrkesroll och förmågan att ta det ansvar som krävs och bidra till en god stämning och stabilitet i personalgruppen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-22
Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse. 
70%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   181.19

Kontaktperson

Katarina Svensson
Enhetschef Bellevue 2 särskilda boende 0411-57 89 50 katarina.svensson@ystad.se

Facklig företrädare

Kommunal
0411- 57 76 07 sydost.ystad.skane@kommunal.se

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till Bellevue Särskilda Boende

Ystads Kommun