halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska/Skötare till Valthonsgatans vårdboende

Ort
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Undersköterska/Skötare till Valthonsgatans vårdboende

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Valthornsgatans vårdboende är ett boende beläget i Nya Ullstämma, cirka 9 km söder om Linköpings centrum. Vi har två avdelningar med totalt 24 platser med inriktning mot demenssjukdom, samt en avdelning med 12 platser med inriktning psykiatri. På plats finns verksamhetschef, samordnare, kock, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.

Vi satsar nu på att utveckla verksamheten på Valthornsgatan. I och med detta utökar vi personalstyrkan och söker fler medarbetare till alla tre avdelningar. 

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Valthornsgatans vårdboende ska få hjälp och stöd med det han/hon inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete.

Arbetet som undersköterska/skötare inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer

Till våra demensavdelningar söker vi dig som har godkänd undersköterskeutbildning, gärna med vidare utbildning inom demens. Du har erfarenhet av att jobba inom äldreomsorg med inriktning demenssjukdom. 

Till vår psykiatriavdelning söker vi dig som har undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri alternativt skötarutbildning. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen samt kunskap om geriatriska sjukdomar. 

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt samt kunskap om lågaffektivt bemötande. Har du erfarenhet av arbete med nationella kvalitetssystem inom äldreomsorgen, såsom BPSD och Senior alert, ser vi detta som meriterande. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i journalsystem, såsom Treserva.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Vi ser också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Februari 2022 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100% eller önskad sysselsättningsgrad

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 8162

Dela detta jobb

Undersköterska/Skötare till Valthonsgatans vårdboende

Linköpings kommun