halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Söker du en extra trevlig arbetsplats med bra planering, struktur och organisation? Trivs du bäst på en lagom stor avdelning med goda förutsättningar för både upplärning och rotation mellan olika modaliteter/lab?

Kom och jobba som röntgenundersköterska vid röntgenavdelningen på akutsjukhuset Visby lasarett. Hos oss finns totalt två undersökningsrum för skelett-och lungröntgen, två datortomografer, en MR-kamera, ett genomlysningsrum och två ultraljudsrum.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan olika arbetsuppgifter, ha schemalagd arbetstid även viss beredskap ingår.

I undersköterskans arbetsuppgifter ingår både administrativa arbetsuppgifter och patientnära arbete, såsom att bistå röntgensjuksköterskor och läkare på undersökningsrummen.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från arbete på röntgenavdelning eller annan mottagningsverksamhet.

Vi värdesätter om du har förmågan att samarbeta och tycker om att ge god service.
Är du också empatisk, uppmärksam, ansvarstagande och tycker om att ta egna initiativ ser vi det som positivt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Röntgenavdelningen, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse
Kontakt
Therese Annas-Ljung
Enhetschef
0498-268351
Carina Fäger
Facklig representant, Kommunal
0498-268369
Ansökan
Referensnummer
A911666
Sök senast
2019-11-17
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Undersköterska röntgenavdelning

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb