halsojobb.se

Undersköterska Riggargatans äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Undersköterska Riggargatans äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Våra ledord är värme, omtanke och trygghet och vi arbetar utefter detta i samtliga av våra verksamheter och verkar för att alla ska ha kvar sin personliga integritet hela livet.

A&O Ansvar och Omsorg AB söker Undersköterska till Riggargatan, ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på två våningar och fyra avdelningar. Riggargatans äldreboende drivs på uppdrag av Nyköpings kommun sedan mars 2015.

Som undersköterska på Riggargatan arbetar du tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för omvårdnadsarbetet. Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Tjänsten är på 85% och innefattar arbete på dag, kvällar och helg. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och under förutsättning av erforderliga beslut. Vi tillämpar sex månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!
Har du frågor om tjänsten, kontakta verksamhetschef James Kelly:
0155-45 19 02

Dela detta jobb

Undersköterska Riggargatans äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg