halsojobb.se

Undersköterska operation PMI Solna Thoraxoperation

På thoraxoperation utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom
kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i
thorax.

På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi.
Specifikt för thorax är att våra patienter under operation är uppkopplade mot hjärtlung-
maskin, vilket ställer extra stora krav på ett välfungerande teamarbete, där du är
en avgörande kugge i hjulet.

Vi erbjuder
Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett gediget inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Arbetstiderna är 37 timmars/vecka, jourtjänstgöring kvällar och helger.
Vi tar fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig och erbjuder kontinuerliga utbildningsdagar och andra kompetenshöjande utbildningstillfällen.

Om tjänsten
I ditt arbete som undersköterska har du en mycket viktig roll i teamet. Du kommer bland annat att vara inne på operationssal där du assisterar både anestesi- och operationssjuksköterska i deras arbete. En annan del av jobbet innebär att du förbereder och plockar fram relevant utrustning och material till aktuell operation samt ansvarar för att rengöra och iordningställa salen inför nästa operation.

Vi söker
Vi söker dig som en är positiv och engagerad person. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål, är hjälpsam och har förmåga att ta egna initiativ utifrån gruppens gemensamma mål. Du är lyhörd för andras behov och kommunicerar själv på ett tydligt och rakt sätt.
Självklart arbetar du enligt yrkesetiska koder och strävar efter att skapa delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du tar ansvar för ditt eget arbete och har förmåga att hantera stress på ett konstruktivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Erfarenhet av akutsjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av arbete på operation.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev 
- Examensbetyg

Vänligen notera att din ansökan inte är giltig förrän du bifogat dina examensbetyg. 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Dela detta jobb

Undersköterska operation PMI Solna Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset