halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska och vårdbiträde sommarvikarier Vigavägen, Köpingebro

Ansök nu

Undersköterska och vårdbiträde sommarvikarier Vigavägen, Köpingebro

Beskrivning av verksamheten 

Förenade Care driver sedan 2015 vård- och omsorgsboendet Vigavägen på uppdrag av Ystad kommun. Vigavägen har 32 lägenheter i markplan. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, Leva livet inspiratör, SPA-terapeut, mångsysslare och verksamhetschef. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar kommunövergripande dagtid. 

Vårt arbete gör skillnad i de äldres vardag. Omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de äldre har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv med stöd från personal. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för de äldre, närstående, personal och uppdragsgivare. Interna och externa utbildningar erbjuds. På Vigavägen finns engagerade medarbetare som alla arbetar efter nationella värdegrunden och Förenade Cares motto: Omtanke- Vänlighet- Service. 

Det finns ett SPA som erbjuder bad i bassäng, badkar, bastu samt massage av certifierad SPA terapeut. 

Förenade Care eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Vår målsättning är att ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omvårdnadsarbete på en somatisk enhet eller en demensenhet utifrån den enskildes behov, önskemål och delegerad hemsjukvård. Insatserna planeras i samråd med individen, närstående och kontaktman. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring den enskilde för att få en god helhetssyn. I arbetet ingår bl.a. att vara kontaktman och ombud till ett eller flera ansvarsområden. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från tidigare arbete inom äldreomsorgen eller vill prova på något nytt i sommar. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper

Du vill arbeta inom äldreomsorgen. Ditt intresse för att aktivera och kunna ge de äldre en meningsfull vardag är stort. Med din erfarenhet bidrar du till att ge brukarna trygghet under ordinarie personals ledighet i sommar.  

Som person har du god samarbetsförmåga och en positiv inställning till ditt arbete. Du är ansvarsfull, kreativ och hittar lösningar tillsammans med dina kollegor i vardagen. Vidare behöver du ha empatisk förmåga, vara flexibel och kunna fatta beslut. Du har ett respektfullt bemötande till alla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en timanställning under sommaren. Dag, kväll och helgtjänstgöring ingår i tjänsten. Det finns även vikariat på natten. Möjlighet finns att börja timanställningen nu och förlängning av timanställningen till hösten. Rökfri arbetstid. Arbetskläder tillhandahålls. 

Sysselsättningsgrad

Möjlighet till olika sysselsättningsgrader. Ange gärna önskemål. 

Löneform

Timlön. Individuell lön. Kollektiv avtal finns. 

Tillträde

Enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att tillträda fortlöpande.

Sista ansökningsdag

220531. Ansökningar behandlas fortlöpande. 

Kontaktperson

Annika Sjöstedt, verksamhetschef 0701-669732

Facklig företrädare

Catharina Grönlund Nilsson, arbetsplatsombud Kommunal 0411-578603

Dela detta jobb

Undersköterska och vårdbiträde sommarvikarier Vigavägen, Köpingebro

Förenade Care AB