halsojobb.se

Undersköterska och vårdbiträde sökes till Idun Gudrun hemvård i Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Undersköterska och vårdbiträde sökes till Idun Gudrun hemvård i Uppsala

Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Hemvårdsgruppen ”Idun” är inriktad mot personer med en demensdiagnos, och arbetsgruppen kommer ständigt att utvecklas inom detta område. Vi arbetar utefter de Nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demenssjukdom, där den personcentrerade omvårdnaden har hög prioritet.

Nu söker vi fler medarbetare till Idun och Gudrun hemvård som består av positiva, engagerade och noggranna personer med olika kompetens. Vi arbetar i team som består av undersköterska, vårdbiträde, planerare, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och verksamhetschef. Vi utgår från centrala Uppsala och använder cykel eller bil för att besöka våra kunder.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet – Service.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, påklädning, lättare matlagning samt promenader och annan social samvaro med stöd av surfplatta, spel, litteratur och musik mm. Du kommer även utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.

KVALIFIKATIONER

Du är undersköterska eller har erfarenhet och ett engagemang av att arbeta inom äldreomsorgen, med personer som bor i det egna hemmet.

Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är självständig, ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. Du vill göra skillnad, vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra kunder och vi ser att du spelar en stor roll i detta.   

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

KRAV

För att kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem behöver du behärska svenska i tal och skrift samt ha viss datorvana.

Du ska kunna cykla och gärna ha B-körkort.

Genomgången nätbaserad utbildning i Demens ABC samt – plus hemtjänst. Utbildningen hittas på www.demenscentrum.se

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timvikarie
Arbetstid dag/kväll och vardag/helg.

LÖN
Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
190930, intervjuer sker löpande.

KONTAKTPERSON
Sofia Björkman Alex
Enhetschef
0739 015724
sofiaba.uppsala@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS (Enhetens besöksadress)
Kålsängsgränd 1c
753 19 Uppsala

Dela detta jobb

Undersköterska och vårdbiträde sökes till Idun Gudrun hemvård i Uppsala

Förenade Care AB