halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Till nattpatrullens verksamhet söker vi nu dig som är undersköterska och vill jobba hos oss på natten. I nattpatrullen utför du hemtjänst nattetid till kunder runt om i Halmstad kommun. Likaså åker du och dina kollegor på akuta larm från våra kunder. Skulle en kund befinna sig i en akut situation och behöva påkalla hjälp med något som de har svårt att klara själv, har de möjlighet att tycka på en larmknapp. Larmet går till trygghetslarmcentralen, som är tillgängliga dygnet runt, och de kontaktar larmgruppen som vid behov åker hem till kunden. Vi arbetar utifrån Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet och hoppas att du vill bidra med detta till vår verksamhet under sommaren! Vi erbjuder en introduktionsutbildning och du kommer till att börja med gå bredvid en mer erfaren kollega, så att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta hos oss. Hos oss samarbetar du med vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och en rad andra professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Då nattpatrullen är bilburen är det ett krav att du har körkort för personbil. Du bör ha god datorvana. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta inom äldreomsorgen och för att trivas i rollen är det viktigt att du har en god planerings- och samarbetsförmåga. Du tycker om att ge service och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. I arbetet hos oss spelar du en viktig roll för Hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan och vill göra skillnad och vi förutsätter att du är ansvarstagande och engagerad. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående. Vi arbetar alltid under sekretess.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
snarast eller enligt överenskommelse
Publicerad
2020-10-12
Ansök senast
2020-10-26

Upplysningar

  • Isaura Mujanovic
    Telefon: 076-696 66 48
  • Kommunal
    Telefon: 035-13 80 70

Ansökan

Referensnummer
C42744 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Undersköterska nattpatrullen

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb