halsojobb.se

Undersköterska natt till Lugnets äldreboende

Företag Nykvarns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-15

Ansök nu

Undersköterska natt till Lugnets äldreboende

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Undersköterska natt till Lugnets äldreboende

(ref.nr 14:2019:19)

Arbetsuppgifter

Vi söker 2 st undersköterskor till natten vid Lugnets äldreboende, i tjänsten ingår uppdrag i hemtjänst nattetid.
Vår vision är att stärka individen och ge våra hyresgäster en meningsfull vardag. På Lugnet erbjuder vi aktiviteter och arbetar med värdegrundsfrågor. Detta innebär att vi ställer höga krav på våra anställda gällande ansvar, flexibilitet och initiativsförmåga. Struktur, rutiner och planering tillsammans med teamet är nyckelord för att verksamheten ska fungera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, dokumentationsvana körkort och förmåga att arbeta i team. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med äldre/dementa personer och har ett professionellt bemötande. 

Du är ansvarstagande och har ett tydligt förhållningssätt. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av struktur, trygghet och kontinuitet. Att kunna rapportera och dokumentera ingår i det dagliga arbetet.

Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se

För mer information, ring:

  • Marianne Norstedt, Enhetschef. Telenr: 08-55501159

Anställningen

Anställning Timavlönad AVA från och med enligt överenskommelse .

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-07-15

Dela detta jobb

Undersköterska natt till Lugnets äldreboende

Nykvarns kommun