halsojobb.se

logga

Undersköterska, natt, till Hedegårdens korttidsverksamhet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Undersköterska, natt, till Hedegårdens korttidsverksamhet

Omsorgsförvaltningen söker en undersköterska till nattjänst på till Hedegårdens korttidsverksamhet, Norrheden/Norrgården. Tjänsten är ett vikariat på 75% med tillträde snarast till och med 2020-12-31. Du har möjlighet att arbeta heltid genom uppgång i tjänst.

Arbetsuppgifter
Hedegårdens korttidsverkasamhet har 16 platser, fördelat på två enheter, inriktning demens, rehabilitering och palliativ vård. Verksamheten arbetar utifrån biståndsbeslut och är till för personer som tillfälligtvis inte kan få sina behov tillgodosedda i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi erbjuder ett varierande, roligt och utmanande arbete. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är ett krav.

Övrigt:
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Martina Lind, 0525-185 66 eller administratör Maher Saleh, 0525-18 181. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg märkt mer ref nr "296" senast 2020-07-12. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2020-07-12
 Arbetsgivare:Tanums Kommun
 Jobbtitel:Undersköterska, natt till Hedegårdens korttidsverksamhet
 Positions:1
 Anställningsform:Vikariat
 Heltid / Deltid:Heltid
 Tjänstens omfattning:100
 Webcruiter ID:4254688313
 Social delning :   
 Kontaktinformation

Martina Lind
Enhetschef
 52518566

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, natt, till Hedegårdens korttidsverksamhet

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen