halsojobb.se

-->

Undersköterska natt till Barnonkologen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-19

Ansök nu

Undersköterska natt till Barnonkologen

 

Är du en erfaren undersköterska som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barnsjukvård? Trivs du dessutom med att arbeta natt? Då ser vi gärna att du läser vidare, och kanske blir just du vår nya medarbetare! 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig som är undersköterska med erfarenhet av att vårda svårt sjuka barn en nattjänst på Barnonkologen, Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Du kommer att arbeta på barnonkologens vårdavdelning med diagnostik och behandling av barn och ungdomar med onkologiska och hematologiska sjukdomar. Introduktionen är individuell och planeras utifrån dina förutsättningar och behov.

Hos oss på Karolinska lägger vi stor vikt vid personalens kompetens och vidareutveckling!

Om tjänsten
Barnonkologen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus är nordens största barnonkologiska enhet. Vår slutenvårdsavdelning ligger tätt ihop med vår mottagning/dagvård och vi har ett tätt samarbete. Våra patienter är barn och ungdomar under 18 år. På barnonkologen bedriver vi omvårdnad utifrån ett helhetsperspektiv. Vi har ett nära psykosocialt omhändertagande av barn och deras familjer.

Som undersköterska ansvarar du tillsammans med sjuksköterska för den totala omvårdnaden kring patienten under dennes vårdtid. Du tar bland annat hand om kontroller, vätskebalans, nutrition och stöttar föräldrarna i den personliga omvårdnaden av barnet. En annan viktig uppgift för undersköterskor hos oss är att kunna ge stöd åt föräldrar och barn i olika vårdsituationer.

Detta är en Nattjänst som omfattar 32,33 tim/vecka.

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team likväl som du kan arbeta självständigt. Du är van att bemöta svårt sjuka barn och deras föräldrar och har stor empatisk förmåga.

Kvalifikationer 

  • Krav: Undersköterska med flera års erfarenhet av barnsjukvård.
  • Meriterande: Barnspecialistundersköterskeutbildning är meriterande.

Verkar denna tjänst intressant? Ser du möjligheterna för dig? Välkommen till en trevlig arbetsplats med en kompetent och trygg personalgrupp!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska natt till Barnonkologen

Karolinska Universitetssjukhuset