halsojobb.se

Undersköterska natt, projektanställning, 3 tjänster

Arjeplog kommun
I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning
Arbete som undersköterska med sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten är schemalagd natt. Vi söker Dig som vill arbeta med att ge våra omsorgstagare god omvårdnad, trivsel och gemenskap. Vi ser att du har god förmåga till samarbete och är flexibel och ansvarsfull.

I tjänsten ingår samarbete med nattpatrullen på hemtjänsten. Tjänsten utgår från särskilt boende men vid behov ska man följa med nattpatrullen till vårdtagare inom tätorten.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning

Övrigt
Projektanställning 6 månader

Tillträde 2021-05-01

Varaktighet till och med 2021-10-31

Sysselsättningsgrad 64,22%

Körkort B krävs

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt    
Jill Persson Nilsen, 0961-141 81

Dela detta jobb

logga
Undersköterska natt, projektanställning, 3 tjänster

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården