halsojobb.se

Undersköterska natt Äppelvägen

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi på det moderna äldreboendet Äppelvägen i Färjestaden söker nya medarbetare. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet. Just nu går vi in i en ny styrmodell- Tillitsbaserad ledning och styrning. Ambitionen är att det ska göra att de som driver verksamheten framåt är de som arbetar närmast våra omsorgstagare. Våra idéer ska förbättra verksamheten. Hoppas du vill bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på natten vid Äppelvägen består av att ge god livskvalité och personcentrerad omsorg till alla personer på särskilt boende omvårdnad och demens. Vi vill att våra boende skall känna trygghet och få ro till natten med en god sömn. Det varierar i vilken omfattning de önskar hjälp/ tillsyn på natten eller ingen alls. Vi arbetar även med HSL -uppgifter på delegation. Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du måste vara flexibel och kunna anpassa arbetssättet utifrån de behov som finns eller uppstår i det direkta arbetet med de boende och inom arbetsgruppen. Vi uppskattar nya idéer och framåtanda. Vi vill tillsammans arbeta för att bli ett ännu bättre äldreboende där våra omsorgstagare trivs.

Kvalifikationer

Undersköterska kompetens, stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Erfarenhet av demens omsorg är ett plus.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska natt Äppelvägen

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg