halsojobb.se

Undersköterska natt 75%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Undersköterska natt 75%

Beskrivning av verksamheten

Förenade Care driver Berzelius äldreboende på uppdrag av Mölndals Stad. Berzelius omfattar totalt 67 lägenheter på tre plan fördelade på åtta boendeenheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom

På Berzelius finns ett Aktivitetscentrum som riktar sig till både boende och pensionärer utifrån samt en restaurang som lagar maten till boendet och är öppen för allmänheten. Restaurangen drivs i annan (privat) regi.

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör, lokalvårdare och vaktmästare. Verksamhetens ledningsgrupp består av verksamhetschef och två gruppledare med högskoleutbildning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen. Meriterande är vidareutbildning inom demensomsorg. Som person är du positiv, ansvarstagande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. 

Du sätter alltid vårdtagaren i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

Krav: Undersköterskeutbildning

Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid natt. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde Enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag Ansökningar behandlas löpande.

Kontaktperson:

Joanna Nikola

Verksamhetschef Tel 031-3872201, mobil: 0739-015714

Arbetsgivare: Förenade Care AB Höjdrodergatan 19 212 39 Malmö

Vårt motto är Omtanke-Vänlighet-Service Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Undersköterska natt 75%

Förenade Care AB